9 d’abr. 2018

Classificatori per a la Selecció de la Comunitat Valenciana



 El passat 7 d'abril es var realitzar les proves per a accedir a les places de la Selecció de la Comunitat Valenciana de Cadetes i menors de 14 anys, i per a la selecció absoluta. Una jornada esgotadora, en la que van fer l'equivalent de 3 tirades.

Arc Calderona va participar amb un nombrós equip de xics i xiques. Un total de 1 xica menor de 14 anys, 3 xics i 2 xiques cadets, i 1 xic major de 18 anys.

En pocs díes eixirà la llista, ja que el proper dissabte 14 d'abril comença la Lliga Nacional. No obstant, aquelles persones que no siguen seleccionades també poden acudir amb la selecció a les competicions nacionals, ja que la Federació Valenciana de Tir amb Arc posa a disposició dels arquers i arqueres places per a viatjar a Madrid. El més important és estar ahí, i retrobarse a la línia de tir amb la resta d'amics i amigues del territori espanyol.

Un dia de molt de fred a les instalacions del IVACE a Xest. Per eixe motiu, l'equip va estar acompanyat tot el día per membres de la directiva del club, que van intentar transmitir-los el calor humà que necessitaven per a superar el fred i el cansament de tantes hores de competició.